Herfstvakantieweek de Glind

18-10-2021 / 22-10-2021

De Glind: wat een bijzondere plek!

Midden in Nederland, in een rustige omgeving nabij Barneveld is Jeugddorp De Glind: helemaal toegespitst op kinderen en jongeren. Midden in het dorp hebben wij een ruime groepsaccommodatie beschikbaar met zeer veel mogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen om te verblijven en een mooie week te beleven.

Ruimte, privacy en veel te ontdekken

Kinderen kunnen zowel alleen als samen met enkele andere kinderen slapen, want er zijn ruim voldoende kleinere slaapkamers.  Voor de jongste kinderen is vlakbij het huis veel te doen: onder andere een kinderboerderij met skelters, een schateiland en een groot voetbalveld.

Keuzeprogramma in de ochtend

In de ochtend bieden wij een leuk keuzeprogramma aan.  Denk aan een voetbaltoernooi, gezellig iets koken of bakken, knutselen of bijvoorbeeld een bezoek aan de kinderboerderij.  Ook een bezoek aan het schateiland op loopafstand behoort tot de mogelijkheden!

Ook leuk voor de oudere kinderen

Voor de wat oudere kinderen is er een voetbalveld, een basketbalveld en hebben wij diverse ruimtes in het huis helemaal ingericht met activiteiten die bij hen passen. Zo richten wij voor de oudste kinderen een knusse chillplek in om te hangen en kletsen of bijvoorbeeld een bordspel te spelen.

Centraal programma in de middag

In de middag wordt er meer een centraal programma gedraaid. Zo zullen we een keer naar een gymzaal toegaan of een leuk zwembad bezoeken, En er zijn ook mogelijkheden in de buurt om een spannend klimpark te bezoeken of te gaan paardrijden voor kinderen die dat leuk vinden. De definitieve keuze voor het middagprogramma laten we afhangen van de leeftijd en voorkeuren van de kinderen die aangemeld worden.

Hoe dan ook: het gaat het een leuke, spannende en gevarieerde week worden op locatie De Glind!

Alle details Herfstvakantie opvang locatie De Glind

  • Data:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† 18 t/m 22 oktober
  • Leeftijd:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†Alle leeftijden
  • Tarief:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ‚ā¨ 1010,50 (per week) bij PGB
  • Tijden:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†Maandag 16.00 uur tot en met vrijdag 14.00 uur
  • OV:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† Gratis ophalen vanaf NS station Amersfoort Vathorst
  • Opstappen:¬†¬†¬†¬†¬†¬† Zwolle, Almere, Hilversum, De Bilt, Rotterdam, Eindhoven (extra kosten bij vervoer ‚ā¨ 90,-)

Let op: alleen bij voldoende aanmeldingen voor een opstapplek is het mogelijk hier op of uit te stappen. Anders kiezen wij de dichtstbijzijnde opstapplek met voldoende aanmeldingen.

Aanmelding en voorwaarden

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor de herfstvakantie week in De Glind? Uw aanmelding ontvangen we het liefste online:

Inschrijfformulier

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, deze vindt u  via deze link algemene voorwaarden op onze website. Let op! De definitieve plaatsing van uw kind is onder voorbehoud van onder andere beschikbare accommodatie en bezetting (beschikbare begeleiders en passende andere aanmeldingen). U kunt uw kind alleen aanmelden bij een geldige indicatie.