Kerstvakantieweek CenterParcs Eemhof

27-12-2021 / 30-12-2021

Onze excuses! We kunnen geen aanmeldingen meer verwerken.

 

LET OP:

Vanwege de aangescherpte richtlijnen is het helaas niet mogelijk om de Bottrop skihal of een Nederlandse indoor skihal te bezoeken. Dat betekent dat de BeActive kerstweek van 27 t/m 30 december wel doorgaat, maar dan (vooral) met leuke activiteiten op de Eemhof zelf.

 

Zwemmen, skiën en gezelligheid

Veel kinderen vinden een vakantieweek in een gezellig vakantiehuisje het allerleukste. Zeker als het vakantiepark en het huisje in gezellige winterse sferen zijn en er een leuk programma is met voor de liefhebbers een skidag in een mooie indoor skihal. Dat is precies wat we u met veel trots dit jaar in de kerstvakantie opvang aanbieden!

Het programma maandag en dinsdag

We starten dit jaar de kerstweek op maandag einde middag en de kinderen gaan na het avondeten in winterse sferen zwemmen op het park. De volgende dag wordt een gezellige parkdag. We maken daarvoor samen met de kinderen en begeleiders een programma ‘op maat’.

Denk aan boogschieten, de bowlingbaan, een leuk bosspel, een spannende dropping voor de liefhebber of een lekker fanatiek voetbaltoernooi. We sluiten de dag af met een lekkere kerstmaaltijd: gezellig gourmetten in het eigen huisje.

Een dag skiën in de langste skihal ter wereld

Alpincenter Bottrop, net over de grens in Duitsland, is met een pistelengte van 640 meter de langste skihal ter wereld. Zowel beginners als gevorderden vinden hier een uitdaging. De skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift: uitermate geschikt om de basisvaardigheden van skiën of snowboarden onder de knie te krijgen.

Voor gevorderden biedt de afdaling met een helling van 24% en een bochtig verloop uitkomst. Kortom de skidag in Bottrop wordt een fantastische dag in de beste BeActive traditie.

LET OP: deze skihal is op het moment van versturen van deze brochure nog niet volledig in bedrijf. Hun verwachting is dat we er t.z.t. terecht kunnen, echter dat is op dit moment nog niet 100% zeker. Zo niet, dan zorgen we vanzelfsprekend voor een leuk en uitdagend alternatief buiten het park.

Een mooi alternatief voor de niet-skiërs

Voor de niet skiërs organiseren we tijdens de week een leuk ander uitstapje buiten het park. Denk daarbij aan karten, lasergamen of een andere activiteit. Daarbij kijken we naar de interesse van de kinderen die worden aangemeld. De definitieve keuze van het uitstapje maken we aan de hand van aantal en leeftijd van de ‘niet ski-aanmeldingen’.

Alle details Kerstvakantie locatie Center Parcs Eemhof

  • Data:                  27 t/m 30 december
  • Leeftijd:             5 tot en met 18 jaar ingedeeld op leeftijd (ouder mag, maar wel binnen de voorwaarden van BeActive).
  • Kosten:              € 882,- (bij PGB)
  • Tijden:                Maandag 16.00 uur tot en met donderdag 16.00 uur
  • Opstappen:       Zwolle, Almere, Hilversum, De Bilt, Rotterdam, Eindhoven (Extra kosten bij vervoer €90,00)

Let op; alleen bij voldoende aanmeldingen voor een opstapplek is het mogelijk hier op of uit te stappen. Anders kiezen wij de dichtstbijzijnde opstapplek met voldoende aanmeldingen.

Aanmelding en voorwaarden

Onze excuses! We kunnen geen aanmeldingen meer verwerken.

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor de kerstvakantie week? Uw aanmelding ontvangen we het liefste online:

Inschrijfformulier

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, deze vindt u via deze link op onze website. Let op! De definitieve plaatsing van uw kind is onder voorbehoud van beschikbare accommodatie en bezetting en u kunt uw kind alleen aanmelden bij een geldige indicatie.