Themaweekend Center Parcs Eemhof

17-12-2021 / 19-12-2021

LET OP:

Vanwege de aangescherpte corona-richtlijnen vanuit de landelijke overheid en De Efteling is het helaas onmogelijk voor BeActive om het Efteling bezoek te organiseren. Dat betekent dat het weekend van 17 t/m 19 december wel doorgaat, maar dan met leuke activiteiten op de Eemhof zelf.

 

Het leukste weekend van het jaar

Voor een aantal kinderen is dit het leukste weekend van het jaar. De combinatie van de ‘koude’ Winter Efteling op de eerste dag en het ‘warme’ zwembad voor de kinderen die dat leuk vinden op de tweede dag is al sinds jaar en dag zeer geslaagd.

De Winter Efteling, dat is mooi!

Dit prachtige park is in de winter supermooi aangekleed naar winterse sferen. Zo zijn overal mooie kampvuren, zijn er mensen die muziek maken en is er een overdekte schaatshal. De meeste attracties zijn open, behalve die waarbij je nat kunt worden. Bij elkaar is de Winter Efteling een echte belevenis voor jong en oud.

Een duik in het zwembad voor de liefhebbers

De uitvalsbasis deze week is Center Parcs de Eemhof vanwege de centrale ligging en de goede faciliteiten. Vaak blijken kinderen zondag moe van de actieve dag in de Efteling en vinden ze het fijn om een rustige dag op het park te draaien. Voor de kinderen die nog voldoende energie hebben, zullen we naar het zwembad van De Eemhof gaan.

Alle details Warm / koud weekend locatie Center Parcs Eemhof

  • Data:                   17 t/m 19 december
  • Leeftijd:              8 tot en met 18 jaar (ouder mag, maar wel binnen de voorwaarden van BeActive)
  • Kosten:               € 557,38 (Bij PGB)
  • Tijden:                Vrijdag 18.30 uur tot en met zondag 16.00 uur
  • Opstappen:       Zwolle, Almere, Hilversum, De Bilt, Rotterdam, Eindhoven (Extra kosten bij vervoer €90,00)

Let op; alleen bij voldoende aanmeldingen voor een opstapplek is het mogelijk hier op of uit te stappen. Anders kiezen wij de dichtstbijzijnde opstapplek met voldoende aanmeldingen.

Aanmelding en voorwaarden

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor het Warm / Koud weekend? Uw aanmelding ontvangen we het liefste online:

Inschrijfformulier

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, deze vindt u via deze link op onze website. Let op! De definitieve plaatsing van uw kind is onder voorbehoud van onder andere beschikbare accommodatie en bezetting (beschikbare begeleiders en passende andere aanmeldingen). U kunt uw kind alleen aanmelden bij een geldige indicatie.