Weekendopvang De Glind

24-06-2022 / 26-06-2022

Een bijzondere plek, helemaal gericht op kinderen

De Glind is een bijzonder dorp, midden in het land, vlakbij Barneveld. Alles hier is helemaal gespecialiseerd op kinderen en jongeren. In het dorp huren wij een geheel eigen gedeelte van een ruime groeps- accommodatie.

Om de hoek is van alles te ontdekken

Er zijn veel kleine slaapkamers beschikbaar en dat betekent dat kinderen zowel alleen als samen met enkele andere kinderen kunnen slapen. ‘Om de hoek’ is er van alles te ontdekken: een leuk schateiland, een kinderboerderij met skelters, maar ook een robot pad en heel veel sportfaciliteiten. Heel veel leuke dingen te doen dus!

Lekker veel sporten en een leuk actief programma

Die kinderen die graag willen sporten vinden gemakkelijk het voetbalveld en het leuke basketbalveld voor de deur van de locatie. En ook de tafeltennistafel is altijd zeer populair bij de BeActive kinderen.

Elke weekend organiseert het team leuke activiteiten en workshops zodat de kinderen voldoende uitdagingen hebben en op een leuke manier hun grenzen leren verleggen en hun zelfvertrouwen vergroten.

 

“Het is heel leuk om hem te zien groeien. Op het gebied van zelfstandigheid maar ook hoe hij omgaat met de mensen om hem heen. De activiteiten doen hem daarin goed”.

Claudia (moeder van Bart)

(Omwille van privacy, zijn andere namen voor moeder en kind gebruikt)

 

Voor meer info klik hiernaast: Informatie De Glind weekendopvang

 

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, deze vindt u via deze link op onze website. Let op! De definitieve plaatsing van uw kind is onder voorbehoud van beschikbare accommodatie en bezetting en u kunt uw kind alleen aanmelden bij een geldige indicatie.

Kennismaken