Zomervakantieweek Buitenzorg Baarn week 31

31-07-2022 / 05-08-2022

Zomerweken Buitenzorg Baarn (midden-Nederland)

Zondag 31 juli t/m vrijdag 5 augustus (week 31)

Een prachtige locatie midden in het bos

Ons eigen huis in het bos, wat wil je nog meer…

Op locatie Buitenzorg Baarn heeft BeActive deze zomer het Blauwe Vogelhuis helemaal voor onszelf beschikbaar. We verblijven een week midden in een mooi bos en alles wat  we  nodig  hebben voor een gezellig en uitdagend programma is aanwezig. Voor kinderen en jongeren die houden van lekker buiten zijn een fantastische locatie!

Lekker kamperen? Dat kan ook!

Veel kinderen en jongeren houden van kamperen of vinden het erg fijn om wat meer eigen ruimte en privacy te hebben. Precies voor die kinderen en jongeren hebben we vlak bij ons huis een eigen buitenruimte midden in het bos beschikbaar waar we tenten opzetten voor de kinderen die graag willen kamperen.

Veel leuke buitenactiviteiten

Vlak bij de locatie is het Klimbos Gooi- en Eemland. Grote kans dat we daar een keer naar toe gaan. Maar ook het goudsmokkel spel, levend Stratego en het vlaggenroof spel zullen zeker gespeeld gaan worden in deze week. En wat dacht je van een speurtocht door het bos? Het kan allemaal tijdens de zomerweken op Buitenzorg Baarn!

 

Een gezellig kampvuur en lekker zwemmen, dat is leuk!

Op locatie Buitenzorg gaan we zeker een keer een kampvuur organiseren in de geweldige kampvuurkuil daar. Hoe leuk is het om broodjes te bakken boven het vuur? En Bosbad De Vuursche is vlak bij de locatie, dus wie weet dat we daar een keer lekker gaan zwemmen. Buitenzorg Baarn is kortom een topplek voor een geweldige en gezellige BeActive zomerweek.

Week 31 Buitenzorg Baarn: survivalprogramma (Voor kinderen vanaf 10 jaar oud)

De eerste week op locatie Buitenzorg is een spannende survival week voor kinderen vanaf 10 jaar oud. Zeer geschikt voor jongeren die survival, klimmen en allerlei outdoor activiteiten leuk vinden! Alle activiteiten vinden plaats nabij locatie Buitenzorg. Die kinderen die dat leuk vinden kunnen in een eigen tentenkamp met chillruimte verblijven!

Mountainbiken, klimmen en nog veel meer!

Op het programma staan onder andere een spannend Klimbos, mountainbiken, een avontuurlijke moddertocht, lekker zwemmen, een  heel  gaaf  kampvuur en  nog veel  meer!  En reken  ook op spannende bosspellen in de avond en natuurlijk heel veel lol en gezelligheid met leeftijdsgenoten.

Een eigen BeActive survival tentenkamp!

De groep trekt veel en intensief met elkaar op en dat is natuurlijk helemaal  leuk  als  je  de  leeftijd hebt  dat  je  graag tijdens  je vakantie met leeftijdsgenoten plezier wil maken en chillen! Omdat locatie Baarn zo veel buitenruimte biedt, maken we hier een  eigen  gezellig  tentenkamp  voor  kinderen  die  dat  leuk vinden. Hoe gaaf is dat?

Zomerweken Buitenzorg Baarn, ga jij mee?

Met deze locatie en dit programma in een prachtige omgeving wordt het volop genieten voor jonge en oudere kinderen. Daarbij stemmen we iedere vakantieweek af op de groep zodat we zo goed mogelijk aansluiten bij de interesses van de kinderen en jongeren. Meld je nu aan via het aanmeldformulier!

Alle details Zomerweken Buitenzorg Baarn

Leeftijd:             alle leeftijden

Tarief:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†‚ā¨ 1.188, – (per week bij PGB)

Tijden:                zondag 16.00 uur tot en met vrijdag 16.00 uur.

Opstappen:       Zwolle, Amersfoort, Almere, Hilversum, De Bilt, Rotterdam, Eindhoven

(Extra kosten bij vervoer ‚ā¨ 90,-)

Let op: alleen bij voldoende aanmeldingen voor een opstapplek is het mogelijk hier op- of uit te stappen. Anders kiest BeActive de dichtstbijzijnde opstapplek met voldoende aanmeldingen.

 

“Wij hebben de keuze van de zomeropvang gebaseerd op basis van de activiteiten. De keuze voor Buitenhof Baarn is heel goed bevallen en sloot perfect aan op onze wensen. Hij kon z‚Äôn energie er goed kwijt en kwam in situaties waar hij uitdaging kreeg”.

Madelon (moeder van Kylian)

(Omwille van privacy zijn andere namen voor moeder en kind gebruikt)

 

Aanmelding en voorwaarden

Inschrijfformulier

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, deze vindt u via deze link op onze website. Let op! De definitieve plaatsing van uw kind is onder voorbehoud van beschikbare accommodatie en bezetting en u kunt uw kind alleen aanmelden bij een geldige indicatie.