Zomervakantieweek De Glind week 32

07-08-2022 / 12-08-2022

Programma Zomervakantie De Glind (Midden-Nederland)

Zondag 07 augustus t/m vrijdag 12 augustus (week 32)

Een bijzondere plek, helemaal gericht op kinderen

De Glind is een bijzonder dorp, midden in het land, vlakbij Barneveld. Alles hier is helemaal gespecialiseerd op kinderen en jongeren. In het dorp huren wij een geheel eigen gedeelte van een ruime groeps- accommodatie.  Een  garantie  voor  een  gezellige  en actieve week.

Om de hoek is van alles te ontdekken

Er zijn veel kleine slaapkamers beschikbaar en dat betekent dat kinderen zowel alleen als samen met enkele andere kinderen kunnen slapen. ‚ÄėOm de hoek‚Äô is er van alles te ontdekken: een leuk schateiland, een kinderboerderij met skelters, maar ook een robot pad en heel veel sportfaciliteiten. Heel veel leuke dingen te doen dus!

Een keuzeprogramma en lekker veel sporten

Die kinderen die graag willen sporten vinden gemakkelijk het voetbalveld en het leuke basketbalveld voor de deur van de locatie. En ook de tafeltennistafel is altijd zeer populair bij de BeActive kinderen.

Elke ochtend hebben wij een keuzeprogramma beschikbaar:  denk  aan  samen  koken  of  bakken, lekker met lego spelen, een hindernis parcours zo snel mogelijk afleggen of een leuk voetbaltoernooi.

Centraal programma in de middag

In de middag bieden we een centraal programma aan. Zo zullen we een keer samen het buitenzwembad en de gymzaal bezoeken. En afhankelijk van het weer organiseren we leuke waterspelletjes en andere groepsspellen. En wie weet bezoeken we een keer de plaatselijke manege voor die kinderen die dat heel leuk vinden.

Het avondprogramma: gezellig en spannend

Wat is er nou leuker dan een kampvuur met marshmallows of een film- of spelletjesavond? En nog spannender: het Weerwolven spel, dat vinden veel kinderen heel erg leuk. Tenslotte de echte BeActive traditie: de bonte avond op de donderdagavond als feestelijke afsluiter. Zo wordt de BeActive week echtonvergetelijk!

Sport- en wateractiviteiten vanaf 13 jaar!

Erg leuk voor die jongeren die het leuk vinden om wat extra uitdagende en sportieve activiteiten te doen tijdens hun BeActive week. Zij zullen tijdens de week bijvoorbeeld een spannende dropping hebben, naar een bomen klimparcours toe gaan, maar ook een leuke watersport-activiteit gaan doen zoals windsurfen, suppen of kano√ęn.

Ben jij er bij deze zomer?

De zomerweken De Glind bieden plezier, variatie en leuke activiteiten voor alle leeftijden. Waarbij we elke vakantieweek goed afstemmen op de groep en zo goed mogelijk aansluiten bij de interesses van de kinderen en jongeren. Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Alle details Zomerweken De Glind

Leeftijd:             alle leeftijden

Tarief:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†‚ā¨ 1.188, – (per week bij PGB)

Tijden:                zondag 16.00 uur tot en met vrijdag 16.00 uur

Opstappen:       Zwolle, Amersfoort, Almere, Hilversum, De Bilt, Rotterdam, Eindhoven

(Extra kosten bij vervoer ‚ā¨ 90,-)

Let op: alleen bij voldoende aanmeldingen voor een opstapplek is het mogelijk hier op- of uit te stappen. Anders kiest BeActive de dichtstbijzijnde opstapplek met voldoende aanmeldingen.

 

“Het is heel leuk om hem te zien groeien. Op het gebied van zelfstandigheid maar ook hoe hij omgaat met de mensen om hem heen. De activiteiten doen hem daarin goed”.

Claudia (moeder van Bart)

(Omwille van privacy, zijn andere namen voor moeder en kind gebruikt)

Inschrijfformulier

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, deze vindt u via deze link op onze website. Let op! De definitieve plaatsing van uw kind is onder voorbehoud van beschikbare accommodatie en bezetting en u kunt uw kind alleen aanmelden bij een geldige indicatie.