Zomervakantieweek Landal ’t Loo week 29

18-07-2022 / 22-07-2022

Huisjesvakantie Landal ’t Loo (Oldebroek, nabij Zwolle)

Maandag 18 juli t/m vrijdag 22 juli (week 29)

Een vakantieweek in een huisje, dat is leuk…

Veel kinderen hebben een grote voorkeur voor een vakantieweek in een vakantiehuisje. Daar voelen ze zich fijn en genieten ze van een gezellige en actieve vakantieweek. Om die reden biedt BeActive ook¬†¬† ¬†in deze zomervakantie weer een aantal ‚Äėhuisjesweken‚Äô aan. ¬†De ¬†groepen ¬†zijn ¬†ingedeeld ¬†naar ¬†leeftijd ¬†en bestaan¬† ¬†uit¬† ¬†maximaal ¬†6¬†¬† kinderen¬† ¬†met¬† ¬†1 ¬†of¬† ¬†2 begeleiders op de groep.

Op locatie Landal ‚Äėt Loo hebben kinderen de vakantieweek van hun leven: gezellig, actief en vertrouwd.

Landal ’t Loo, een mooi en geliefd park BeActive is al jarenlang bekend met Landal ’t Loo:   een   mooi,   goed   verzorgd   en   gezellig vakantiepark midden in het bos. Hoe leuk is het om daar te genieten van de recreatieplas met het spannende Aquapark? Dat wordt natuurlijk volop springen, klimmen en klauteren.

Vertrouwd en altijd goed

Landal ‚Äėt Loo¬† biedt veel mogelijkheden om op de locatie zelf als Be Active groep met elkaar aan de slag te gaan. Denk daarbij aan een leuke speurtocht in het bos, een spannende dropping of bijvoorbeeld boogschieten. Bij iets minder goed weer zijn er ook volop mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de mooie bowlingbaan.

 

Ga je mee deze zomer naar Landal ’t Loo?

Alle details huisjesvakantie locatie Landal ’t Loo

Leeftijd:             5 t/m 18 jaar (ouder mag, maar wel binnen voorwaarden van Beactive)

Tarief:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†‚ā¨ 1.127, – (per week bij PGB)

Tijden:                maandag 16.00 uur tot en met vrijdag 12.00 uur.

Vervoer:             U kunt alleen kiezen voor deze vakantieweken indien u zelf voor het vervoer van en naar de locatie kunt zorgen of (in geval van PGB) uw PGB budget voldoende ruimte biedt voor kostendekkend vervoer.

 

“Als mijn kinderen bij BeActive naar de vakantieopvang zijn is dat voor mij het ideale moment om mezelf weer even goed op te laden”.

Danielle (moeder van Robin, Jesse en Fabian)

(Omwille van privacy zijn andere namen voor moeder en kinderen gebruikt)

 

Aanmelding en voorwaarden

Inschrijfformulier

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, deze vindt u via deze link op onze website. Let op! De definitieve plaatsing van uw kind is onder voorbehoud van beschikbare accommodatie en bezetting en u kunt uw kind alleen aanmelden bij een geldige indicatie.