WEEKENDOPVANG. YES!

SAMEN NAAR DE GLIND.

Weekendopvang op groepslocatie De Glind

BeActive organiseert op locatie De Glind vaste weekendopvang in een cyclus van 1 of 2 weekenden per maand naar keuze. We hebben daar een eigen gedeelte van een logeerhuis met ook altijd een aantal plekken voor flexibele weekendopvang.

Adresgegevens De Glind: Postweg 65, 3794 MK De Glind

In de PDF-bestanden hieronder is meer informatie over de weekendopvang te vinden:

Meer dan 15 jaar ervaring met weekendopvang

BeActive organiseert al meer dan 15 jaar weekendopvang op aansprekende locaties. Denk daarbij aan een leuk logeerhuis of een vakantiepark met veel faciliteiten. Dat doen we voor kinderen met een indicatie en een begeleidingsbehoefte. Veel van de kinderen zijn bekend met ADD/ ADHD/ ASS/ LVB/ Trauma/ Hechting stoornis, gedragsproblematiek of een combinatie daarvan. De opvang kan worden gefinancierd via een Persoonsgebonden Budget (PGB) of via Zorg In Natura (ZIN), omdat BeActive is gecontracteerd bij meer dan 70 gemeenten in Nederland.

Ons eigen huis en een mooi activiteitenprogramma.

Jeugddorp De Glind is geheel gericht op kinderen en jongeren en is zeer centraal gelegen in Nederland. De logeeropvang is bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar, heeft een fijne sfeer en is daarom behoorlijk in trek bij de BeActive kinderen en jongeren. We hebben een gedeelte van een compleet eigen huis ter beschikking en bovendien veel buitenruimte rondom de locatie. Daarnaast is er een programma opgesteld waarin sociaal contact, met en van elkaar leren, sport, spel en ontspanning centraal staan.

Doelen van de weekendopvang.

De weekendopvang in De Glind dient om de mantelzorg te ontlasten en kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Onze goed geschoolde (student)begeleiders ondersteunen uw kind(eren) bij het aanleren van sociale vaardigheden. Verder verbeteren de kinderen in het logeerhuis ‘spelenderwijs’ hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen en hoe ze het beste om kunnen gaan met hun aandoening of beperking.

Interesse of meer weten? Wees er snel bij!

De inschrijving is sinds kort geopend en er zijn nog plekken beschikbaar. Heeft u interesse of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan even op korte termijn contact op, want er is veel belangstelling en het aantal beschikbare plekken is beperkt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.