WEEKENDOPVANG. YES!

SAMEN NAAR DE GLIND.

Nieuw: weekendopvang op groepslocatie De Glind

Sinds het weekend van 15 t/m 17 april 2022 zijn wij van start gegaan met een nieuwe cyclus weekendopvang op groepslocatie De Glind. Naast de vaste weekendopvang (1 of 2 weekenden per maand) hebben wij daar ook een beperkt aantal plekken voor flexibele weekendopvang beschikbaar.

Adresgegevens De Glind: Postweg 65, 3794 MK De Glind

In de PDF-bestanden hieronder is meer informatie over de weekendopvang te vinden:

Meer dan 15 jaar ervaring met weekendopvang.

BeActive organiseert al meer dan 15 jaar weekendopvang op aansprekende locaties voor kinderen met een indicatie en een begeleidingsbehoefte. Veel van de kinderen zijn bekend met ADD/ ADHD/ ASS/ LVB/ Trauma/ Hechting stoornis, gedragsproblematiek of een combinatie daarvan. De opvang kan worden gefinancierd via een Persoonsgebonden Budget (PGB) of via Zorg In Natura (ZIN), omdat BeActive is gecontracteerd bij meer dan 70 gemeenten in Nederland.

Ons eigen huis en een mooi activiteitenprogramma.

Jeugddorp De Glind is geheel gericht op kinderen en jongeren, is zeer centraal gelegen in Nederland, heeft een fijne sfeer en is behoorlijk in trek bij de BeActive kinderen en jongeren. We hebben een compleet eigen huis ter beschikking en bovendien veel buitenruimte rondom de locatie. Daarnaast is er een programma opgesteld waarin sociaal contact, met en van elkaar leren, sport, spel en ontspanning centraal staan.

Doelen van de weekendopvang.

De weekendopvang in De Glind dient om de mantelzorg te ontlasten en kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Onze goed geschoolde (student)begeleiders ondersteunen uw kind(eren) bij het aanleren van sociale vaardigheden, omgaan met gedrag en omgaan met een aandoening of beperking.

Interesse of meer weten? Wees er snel bij!

De inschrijving is sinds kort geopend en er zijn nog plekken beschikbaar. Heeft u interesse of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan even op korte termijn contact op, want er is veel belangstelling en het aantal beschikbare plekken is beperkt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.