WERK JIJ GRAAG

MET KINDEREN?

Een top-bijbaan als (student)begeleider bij BeActive.

BeActive biedt supermooie en leerzame bijbanen voor studenten en afgestudeerden op de leukste locaties van Center Parcs en verschillende groepslocaties in Nederland. Ook ervaren jeugdzorg- en onderwijs professionals met een passie voor de doelgroep zijn van harte welkom om te solliciteren! Of misschien zoek jij een terugkeer richting Jeugdzorg maar dan zonder de bureaucratie en het ‘gedoe’?

Werken bij BeActive is niet alleen leuk en leerzaam maar fungeert ook als een mooie springplank naar de volgende mooie stap in jouw carrière in bijvoorbeeld het onderwijs en de jeugdzorg. Dit krijgen wij geregeld terug van oud begeleiders bij BeActive.

Klik op de onderstaande vacature voor meer info:

Solliciteren!

 

Voor veel studenten bieden wij de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen met jongeren uit onze doelgroep. Dit kan in de vorm van een stage, bijbaan of een andere studiegerelateerde opdracht. Neem dan graag contact met ons op! Zie ook onze poster voor studenten:

Wil je solliciteren? Vul dan hieronder het formulier in.

Naam*
Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Vink hieronder aan welke locatie jouw voorkeur heeft.*
Zou je naast de weekenden ook vakanties kunnen werken? Zo ja, welke weken ben je beschikbaar? (Meerdere antwoorden mogelijk)*
Privacyvoorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een indruk krijgen van de BeActive-opvang?

Het was me weer een zomer!

01 december 2021

Een bedankje voor de super leuke zomerweken die wij met alle kinderen én begeleiders hebben gedraaid. Trots op jullie!

Bijzonder dorp!

19 april 2021

De BeActive locaties aankomende zomer. Vandaag: locatie Jeugddorp De Glind (zo heet het echt)! Dit leuke dorpje is heel bijzonder.

Zomaar even een anekdote!

01 december 2021

'Meester, heeft u een envelop?' Een jongen van 8 jaar stond voor me. 'Mijn tand is eruit gevallen en die wil ik bewaren en thuis laten zien' 😊.

Alle blogs lezen