Contact

Neem gerust contact op

Je kind betekent alles voor je, dat snappen wij als geen ander. Logisch dat je hem of haar alles gunt. En dat je niet zomaar over één nacht ijs gaat waar het de weekend- of vakantieopvang betreft. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu om het aankloppen bij de gemeente voor een indicatie gaat of om het doorspreken van de details van een programma. Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Onze gegevens

BeActive B.V.
Spoorweghaven 323
3071 ZE  Rotterdam
036-5305217

Telefonische bereikbaarheid: Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16:00 uur.

info@123beactive.nl

Wij helpen je graag. Vul het contactformulier in of bel: 036-5305217.

Telefonische bereikbaarheid: Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16:00 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Iedereen mag zichzelf zijn!

Wij werken al sinds 2003 met kinderen met een aan autisme verwante stoornis, adhd en/of gedragsproblemen. Meer dan 100 professionele begeleiders zorgen ervoor dat kinderen met plezier naar de opvang gaan, zodat ook het thuisfront met een gerust hart even lucht krijgt. Alle opvang kan betaald worden uit het PGB of als ZIN. We hebben contracten met vele gemeentes in de regio’s Amsterdam/Amstelland, Zaanstreek/Waterland, Gooi- en Vechtstreek, Regio Lekstroom, Capelle/ Krimpen a/d Ijssel, West-Brabant Oost, Lelystad, Voorne, regio Haarlemmermeer, Noord-Veluwe Oost, Alkmaar en omgeving, Regio Utrecht-West, Midden-Ijssel- Oost-Veluwe en Zuid-Oost-Utrecht. Voor een volledig overzicht van kosten en gecontracteerde gemeenten: naar pagina voorwaarden etc.

U kunt ook altijd terecht bij de vertrouwenspersoon en/of de klachtencommissie. De klachtencommissie is onpartijdig en doet een uitspraak over de gegrondheid van uw klacht. BeActive is aangesloten bij de klachtenregeling van branchevereniging SPOT.

Via de volgende link vindt u alle informatie over het klachtenreglement: SPOT, u heeft een klacht.