Werken bij

Een top-bijbaan als (student)begeleider bij BeActive.

BeActive biedt supermooie en leerzame bijbanen voor studenten en afgestudeerden op de leukste locaties van Center Parcs en verschillende groepslocaties in Nederland. Ook ervaren jeugdzorg- en onderwijs professionals met een passie voor de doelgroep zijn van harte welkom om te solliciteren! Of misschien zoek jij een terugkeer richting Jeugdzorg maar dan zonder de bureaucratie en het ‘gedoe’?

Werken bij BeActive is niet alleen leuk en leerzaam maar fungeert ook als een mooie springplank naar de volgende mooie stap in jouw carrière in bijvoorbeeld het onderwijs en de jeugdzorg. Dit krijgen wij geregeld terug van oud begeleiders bij BeActive.

Klik op de onderstaande vacature(s) voor meer info:

Solliciteren!

Voor veel studenten bieden wij de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen met jongeren uit onze doelgroep. Dit kan in de vorm van een stage, bijbaan of een andere studiegerelateerde opdracht. Neem dan graag contact met ons op!

De kinderen doen in een veilige omgeving waardevolle sociale ervaringen op door op eigen benen te leren staan. Ik vind het erg mooi om daar een bijdrage aan te leveren.

- Thomas Mentink (orthopedagoog)

Ik heb veel geleerd van de BeActive jongeren, door de reacties die ze mij teruggaven op wat ik deed en zei. Deze ervaringen kan ik nu goed gebruiken in het contact met de jongeren op de scholen waar ik werk.

- Daniek Sevat (schoolcoach en remedial teacher)

Zonder BeActive hadden wij het pleegouderschap niet volgehouden. Even op adem komen als de kinderen weg zijn is voor ons echt nodig.

- Carla (oma van Levi en Carlo)

Wil je solliciteren? Vul dan hieronder het formulier in.

Een indruk krijgen van de BeActive-opvang?

Bijzonder dorp!

19 april 2021

De BeActive locaties aankomende zomer. Vandaag: locatie Jeugddorp De Glind (zo heet het echt)! Dit leuke dorpje is heel bijzonder.

Alle blogs lezen

Activiteiten begeleider vacature. Kom werken bij BeActive.

Goede begeleiding voor kinderen met een ondersteuningsaanvraag is erg belangrijk voor zowel de kinderen als de ouders. Bij BeActive werk je als activiteitenbegeleider in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor jou als activiteitenbegeleider voor eigen initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Als activiteitenbegeleider werk je met een jonge doelgroep  met ADHD, gedragsproblemen, licht verstandelijke beperking of een combinatie hiervan. Ben jij student of net afgestudeerd in deze branche? Ook dan kun je bij ons terecht als student activiteitenbegeleider en kun je bij ons ervaring opdoen.

Een betekenisvolle bijbaan in de zorg bij BeActive

Ben je op zoek naar een waardevolle bijbaan in de zorg? BeActive biedt jou de kans om deel uit te maken van ons toegewijde team. Wij begrijpen het belang van studenten die naast hun studie praktijkervaring willen opdoen. Ook als je al parttime in de zorg werkt, ben je bij BeActive ook aan het juiste adres. Onze flexibele opties maken het mogelijk om jouw bijbaan bij BeActive naast je huidige werk in de zorg te vervullen. Of je nu je uren wilt uitbreiden, een aanvullende uitdaging zoekt of nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen, wij verwelkomen zorgprofessionals die streven naar een betekenisvolle bijdrage aan de samenleving. Daarom hebben we boeiende mogelijkheden gecre√ęerd voor een bijbaan in de zorg die jou niet alleen een inkomen oplevert, maar ook een verrijkende ervaring biedt.

Jouw bijbaan in de zorg

Met onze diverse mogelijkheden voor een bijbaan in de zorg ben je verzekerd van een plek waar je talent wordt gewaardeerd. Of je nu een ervaren activiteitenbegeleider bent of een beginner in de zorg, bij ons is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Bij BeActive geloven we in het samenbrengen van talent en passie in de zorg. Ontdek vandaag nog hoe jij kunt bijdragen aan ons team en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoet. Neem een kijkje bij onze vacatures en vind de bijbaan in de zorg die perfect bij jou past.

Vind de perfecte activiteitenbegeleider vacature bij BeActive

Heb je affiniteit met het begeleiden van activiteiten en zoek je naar een vacature als activiteitenbegeleider? Bij BeActive hebben we uitdagende posities beschikbaar waar je jouw passie kunt inzetten. Ontdek hoe jij een verschil kunt maken in het leven van anderen door bij ons team aan te sluiten. Naast activiteitenbegeleider hebben wij nog andere vacatures openstaan zoals begeleider, coördinator en studentbegeleider. Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Doe dan een open sollicitatie. 

Op zoek naar flexibiliteit? Ga in het weekend werken in de zorg!

Voor studenten die specifiek ge√Įnteresseerd zijn in weekendwerk in de zorg, bieden wij flexibele opties aan. Bij BeActive begrijpen we dat het weekend een uitstekende tijd is om bij te verdienen. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden en pas je bijbaan in de zorg aan je studierooster aan. Naast weekendhulp in de zorg zoeken wij ook continu naar begeleiders voor de vakantieopvang.

Bijbaan voor social work studenten

Ben je een gedreven social work student op zoek naar een bijbaan die aansluit bij jouw studierichting? Bij BeActive zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten zoals jij. Ontwikkel je vaardigheden, breid je netwerk uit en draag bij aan de samenleving met onze toffe mogelijkheden in bijbanen voor social work studenten. Solliciteer vandaag nog!