Werken bij

Een top-bijbaan als (student)begeleider bij BeActive.

BeActive biedt supermooie en leerzame bijbanen voor studenten en afgestudeerden op de leukste locaties van Center Parcs en verschillende groepslocaties in Nederland. Ook ervaren jeugdzorg- en onderwijs professionals met een passie voor de doelgroep zijn van harte welkom om te solliciteren! Of misschien zoek jij een terugkeer richting Jeugdzorg maar dan zonder de bureaucratie en het ‘gedoe’?

Werken bij BeActive is niet alleen leuk en leerzaam maar fungeert ook als een mooie springplank naar de volgende mooie stap in jouw carriĆØre in bijvoorbeeld het onderwijs en de jeugdzorg. Dit krijgen wij geregeld terug van oud begeleiders bij BeActive.

Klik op de onderstaande vacature(s) voor meer info:

Solliciteren!

Voor veel studenten bieden wij de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen met jongeren uit onze doelgroep. Dit kan in de vorm van een stage, bijbaan of een andere studiegerelateerde opdracht. Neem dan graag contact met ons op!

De kinderen doen in een veilige omgeving waardevolle sociale ervaringen op door op eigen benen te leren staan. Ik vind het erg mooi om daar een bijdrage aan te leveren.

- Thomas Mentink (orthopedagoog)

Ik heb veel geleerd van de BeActive jongeren, door de reacties die ze mij teruggaven op wat ik deed en zei. Deze ervaringen kan ik nu goed gebruiken in het contact met de jongeren op de scholen waar ik werk.

- Daniek Sevat (schoolcoach en remedial teacher)

Zonder BeActive hadden wij het pleegouderschap niet volgehouden. Even op adem komen als de kinderen weg zijn is voor ons echt nodig.

- Carla (oma van Levi en Carlo)

Wil je solliciteren? Vul dan hieronder het formulier in.

Een indruk krijgen van de BeActive-opvang?

Bijzonder dorp!

19 april 2021

De BeActive locaties aankomende zomer. Vandaag: locatie Jeugddorp De Glind (zo heet het echt)! Dit leuke dorpje is heel bijzonder.

Alle blogs lezen

Activiteiten begeleider vacature. Kom werken bij BeActive.

Goede begeleiding voor kinderen met een ondersteuningsaanvraag is erg belangrijk voor zowel de kinderen als de ouders. Bij BeActive werk je als activiteitenbegeleider in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor jou als activiteitenbegeleider voor eigen initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Als activiteitenbegeleider werk je met een jonge doelgroepĀ  met ADHD, gedragsproblemen, licht verstandelijke beperking of een combinatie hiervan. Ben jij student of net afgestudeerd in deze branche? Ook dan kun je bij ons terecht als student activiteitenbegeleider en kun je bij ons ervaring opdoen.

Bijbaan voor in de vakantie als student

BeActive biedtĀ  vakantie- en weekendopvang. Dit betekent dat je het hardst nodig bent in de vakantieperiodes op de leukste locaties. Zo kun je dit dus doen naast je huidige baan, maar ook als student kun jij deze periodes aan de slag.Ā  Maar waar kom je terecht? Je werkt op de leukste vakantieparken van Nederland, met een enthousiast team.Ā  Ook sluit je je aan bij een organisatie die steeds meer ouders en kinderen wil helpen met de juiste professionals en dus willen groeien met behoud van kwaliteit.

Bijbaan werken met kinderen

BeActive is altijd op zoek naar versterking voor weekend- en vakantieopvang. Bij BeActive heb je de mogelijkheid om naast je baan in de zorg ook nog bij te verdienen als activiteiten begeleider voor kinderen met een ondersteuningsaanvraag. Dit kan als (student) activiteiten begeleider, maar ook als coƶrdinator voor de weekend- en vakantieopvang. In de vakanties bijvoorbeeld hebben wij activiteiten die georganiseerd worden op de leukste vakantieparken in Nederland. In deze periode zijn er volop extra medewerkers nodig om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen. Ook ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van activiteiten en het toezicht houden op de kinderen. Al met al ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen.

Werken in de zorg als student

Krijg de unieke kans om als student werkervaring te verkrijgen in de zorg. Als student SPH kunnen wij jouw kennis en enthousiasme goed gebruiken namelijk. Ook intern heb je bij ons vele kansen om te groeien. Nadat je 4 weekenden of weken meegedraaid hebt, krijg je de mogelijkheid je kennis verder te verdiepen door passende e-learnings te volgen die afgerond worden met een officieel certificaat en interessant zijn voor je CV. Het gaat bijvoorbeeld om de volgende e-learnings: omgaan met autisme, omgaan met agressie voor helpende, communiceren in de zorg, medicijnkennis, grensoverschrijdend gedrag en kindermishandeling.