LEKKER RAVOTTEN. RUST.

ONVERGETELIJKE VAKANTIES!

BeActive zomervakantie opvang 2022

We organiseren de zomerweken dit jaar in vijf aaneengesloten weken en op drie verschillende locaties: Landal ’t Loo en de groepsverblijven De Glind en Buitenzorg Baarn. Op die laatste locatie organiseren we bovendien een spannende en actieve survival week voor kinderen vanaf 10 jaar die wel ‘in’ zijn voor wat extra actie! Plaatsing voor alle weken is onder voorbehoud van o.a. geldige indicatie en match met andere aanmeldingen. In de PDF hieronder vindt u alle informatie.

UPDATE 8 juli 2022:
Helaas kunt u niet meer aanmelden voor de BeActive zomervakantie opvang 2022.
Alle beschikbare plekjes zijn vol. U kunt wel op onze reservelijst komen door een mail te sturen naar info@123beactive.nl.
Vermeld daarin voornaam en geboortejaar van uw kind en de gewenste week en we laten het u weten als er vanwege annulering een plekje vrijkomt in de door u aangegeven week.

Aanmelden zomervakantie

Planning herfst- en kerstvakantie en themaweekend

Ook laten we u alvast onze planning zien voor de herfst- en kerstvakantie en het december themaweekend. Hiervoor kunt u nog niet aanmelden, zodra dat wel mogelijk is publiceren we direct het programma op de website en kunt u online aanmelden.

 

Wat is de BeActive vakantieopvang?

De BeActive vakantieopvang is een midweek vol met leuke en leerzame activiteiten. Deze midweek duurt meestal van zondag einde middag tot en met vrijdagmiddag. Tijdens deze dagen maken de kinderen nieuwe vrienden en ontwikkelen zij zich op sociaal gebied. De vakantieopvang wordt georganiseerd tijdens elke schoolvakantie. We organiseren dan activiteiten die passen bij de tijd van het jaar en natuurlijk wat de kinderen leuk vinden. Denk aan (indoor) skiën in de kerst- of voorjaarsvakantie en lekker zwemmen of naar een klimbos in de zomervakantie.

Wat betreft de locaties van de vakantieopvang zorgen wij voor een gevarieerd aanbod. We verblijven regelmatig op locaties van een mooi vakantiepark van Center Parcs of Landal maar in de zomer kiezen wij bijvoorbeeld ook vaak voor een leuke groepslocatie midden in het bos. De afgelopen jaren zijn wij naar De Glind, Buitenzorg Baarn en Kempervennen geweest. Op welke locatie we ook zijn: reken in ieder geval op een leuk, sportief en actief programma in en rondom de locatie. Denk daarbij aan een kookworkshop, een gezelschapsspelletje, even ontspannen bij het kampvuur, een speurtocht in het bos of een chillen filmavond. En bij een vakantieweek hoort meestal ook een uitstapje als lasergamen, karten, een spannende escaperoom of een klimpark. Kortom, genoeg te doen tijdens een vakantieweek bij BeActive!

Veelgestelde vragen 

Je gaat op vakantie en neemt mee…

…. Jezelf! En de rest van het gezin laat je lekker thuis. Want op onze vakanties ga je lachen met je nieuwe vrienden en vriendinnen! En spelen en chillen. En misschien ook wel een keer ruzie krijgen. Dat kan. Dan lossen we het gewoon samen weer op! Je kunt kiezen uit vakanties op mooie locaties in de natuur of in een huisje op een vakantiepark. Hoe dan ook: je gaat genieten!

Kennismaken

Waarom kiezen voor de vakantieopvang?

Onze vakantieopvang is niet alleen opvang maar ook een onvergetelijke ervaring voor uw kind(eren). En draagt bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Leren in een toffe omgeving dus! Ons team bestaat uit getrainde professionals die ervaring hebben met de doelgroep. We organiseren de vakantieopvang al meer dan 15 jaar. Elk kind mag en kan zichzelf zijn, natuurlijk! Want anders is het geen vakantie. Al doende leert iedereen.

Vakantieopvang agenda.

Alle activiteiten