Vakantieopvang

Vakantieopvang tot en met de zomervakantie in 2024

Ook in het najaar en de winter mag u van ons weer goed georganiseerde, actie en leuke vakantieopvang verwachten.

Let op:

Aanmelding voor de MEIvakantie 2024 is afgesloten.

Wat is de BeActive vakantieopvang?

De BeActive vakantieopvang is een midweek vol met leuke en leerzame activiteiten. Deze midweek duurt meestal van zondag einde middag tot en met vrijdagmiddag. Tijdens deze dagen maken de kinderen nieuwe vrienden en ontwikkelen zij zich op sociaal gebied. De vakantieopvang wordt georganiseerd tijdens elke schoolvakantie. We organiseren dan activiteiten die passen bij de tijd van het jaar en natuurlijk wat de kinderen leuk vinden. Denk aan (indoor) skiƫn in de kerst- of voorjaarsvakantie en lekker zwemmen of naar een klimbos in de zomervakantie.

Wat betreft de locaties van de vakantieopvang zorgen wij voor een gevarieerd aanbod. We verblijven regelmatig op locaties van een mooi vakantiepark van Center Parcs of Landal maar in de zomer kiezen wij bijvoorbeeld ook vaak voor een leuke groepslocatie midden in het bos. De afgelopen jaren zijn wij naar De Glind, Buitenzorg Baarn en Kempervennen geweest. Op welke locatie we ook zijn: reken in ieder geval op een leuk, sportief en actief programma in en rondom de locatie. Denk daarbij aan een kookworkshop, een gezelschapsspelletje, even ontspannen bij het kampvuur, een speurtocht in het bos of een chillen filmavond. En bij een vakantieweek hoort meestal ook een uitstapje als lasergamen, karten, een spannende escaperoom of een klimpark. Kortom, genoeg te doen tijdens een vakantieweek bij BeActive!

Veelgestelde vragenĀ 

Je gaat op vakantie en neemt meeā€¦

ā€¦. Jezelf! En de rest van het gezin laat je lekker thuis. Want op onze vakanties ga je lachen met je nieuwe vrienden en vriendinnen! En spelen en chillen. En misschien ook wel een keer ruzie krijgen. Dat kan. Dan lossen we het gewoon samen weer op! Je kunt kiezen uit vakanties op mooie locaties in de natuur of in een huisje op een vakantiepark. Hoe dan ook: je gaat genieten!

Kennismaken

Wij hebben de keuze van de zomeropvang gebaseerd op basis van de activiteiten. De keuze voor Buitenhof Baarn is heel goed bevallen en sloot perfect aan bij onze wensen. Hij kon zijn energie er goed kwijt en kwam in situaties waar hij uitdaging kreeg.

- Ida - Wietske (moeder van Jesse)

Vakantieopvang agenda.

Alle activiteiten

Zomerkamp kinderen

Ben je op zoek naar een buitengewone zomervakantie voor je kind met ADHD, ADD of autisme? BeActive heeft een zomerkamp voor kinderen met ondersteuningsbehoefte en is dƩ plek waar avontuur, plezier en vriendschap samenkomen om een onvergetelijke vakantie-ervaring te creƫren. Bij BeActive begrijpen we dat geen twee kinderen hetzelfde zijn. Daarom hebben we een zomerkamp ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op de behoeften van kinderen met ADHD, ADD en autisme. Ons ervaren en getrainde team van begeleiders en professionals staat klaar om een stimulerende en ondersteunende omgeving te bieden waarin elk kind kan groeien, leren en plezier kan hebben.

Autisme zomerkamp activiteiten

Van spannende buiten avonturen tot creatieve workshops, ons zomerkamp zit boordevol activiteiten die de zintuigen prikkelen en de interesse van elk kind wekken. Wandelen, zwemmen, knutselen, sporten – we hebben voor elk wat wils. Onze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook ontworpen om sociale interactie, zelfvertrouwen en teamwork te bevorderen. Ons team van professionals beschikt over de expertise om kinderen met ondersteuningsbehoeften te begeleiden. We hanteren strategieĆ«n die zijn afgestemd op individuele behoeften en streven ernaar om een positieve en veilige sfeer te creĆ«ren waarin iedereen kan gedijen.