BIJ ONS BEN JE IN

GOEDE HANDEN!

Team BeActive, even voorstellen:

BeActive wil graag een toegankelijke, goed benaderbare en informele organisatie zijn, daarom stellen we ons graag met onze voornamen aan u voor 😊.

Het kantoor
Ons kantoor is tijdens werkdagen goed bereikbaar via 036-5305217. Goede kans dat u dan Elsa, Claudia of Manon aan de lijn krijgt. Zij staan altijd voor u klaar, beantwoorden uw vragen zo goed mogelijk of leggen uw vraag neer bij de collega die u verder kan helpen. Weet hen vooral te vinden als het gaat om bijvoorbeeld een nieuwe aanmelding, werken bij BeActive of de financiering van onze zorg.

De coördinatoren
Dan zijn er ook onze coördinatoren waarvan Andrea een vertrouwd gezicht is. Zij werken hard aan het voorbereiden van de BeActive weekend- en vakantieopvang en zijn de leidinggevenden en inhoudelijke aanspreekpunten van onze opvang.

De begeleiders
BeActive kan de opvang onmogelijk goed voor u neerzetten zonder onze begeleiders. Zij zijn gediplomeerde hbo of universitair geschoolde professionals en zetten zich tijdens een weekend of vakantieweek met al hun ervaring in voor de BeActive kinderen. Tenslotte werken we graag met enthousiaste en leergierige studentbegeleiders. Zij zitten minimaal in het tweede jaar van een relevante hbo- of universitaire studie, doen onschatbare ervaring op en helpen om de opvang leerzaam en leuk te maken voor de kinderen. Misschien onnodig om te vermelden, maar we zeggen het toch: iedereen die bij BeActive werkt beschikt over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

De directie
Tenslotte is de directie eindverantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit en werkwijze van BeActive. De directie van BeActive is vanzelfsprekend beschikbaar voor uw vragen, opmerkingen, feedback of mogelijke verbeterpunten.

Ik ben gewoon heel blij met BeActive en hun begeleiders. Soms bel ik even naar kantoor toe om ze dat te vertellen.

- Claudia (moeder van Bart)

Ik vind de organisatie heel professioneel. De begeleiding was van alles op de hoogte en de breng- en ophaalmomenten waren erg duidelijk.

- Laura (oma van Lucas)

Het was heel fijn om te merken dat de begeleiders er voor mijn zoons waren bij moeilijkheden.

- Suzanne (moeder van Thijs en Vigo)

Kom werken bij BeActive.

Op onze pagina vindt u een video waar begeleiders Tom en Ellen vertellen hoe ze hun werk bij BeActive ervaren. BeActive is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste begeleiders en studentbegeleiders. Ook kan je hier de beschikbare vacatures vinden voor begeleiders tijdens de weekend- en vakantieopvang.

Werken bij BeActive