WEEKENDOPVANG. YES!

SAMEN NAAR CENTER PARCS.

 

Weekendopvang: even ademhalen.

Eén keer in de vier weken organiseren wij vaste weekendopvang op Center Parcs Zandvoort en Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. De kinderen worden qua leeftijd, belevingswereld en behoeften in vaste groepen en zoveel mogelijk bij dezelfde begeleiders ingedeeld. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau oefenen met sociale vaardigheden en zelfredzaamheid. En dat alles in een veilige omgeving, waarbij professionals helpen en kijken of zaken anders of beter kunnen. Leren en plezier hebben komen hier als vanzelfsprekend samen!

LET OP! Vanwege de zeer grote vraag nemen we geen aanmeldingen meer aan voor onze weekendopvang-wachtlijst. Wij werken hard aan concrete plaatsingsmogelijkheden binnen afzienbare termijn zodat aanmelding weer mogelijk wordt.

Data weekendopvang 2023

 

Data weekendopvang 2024

Flexibel.

Kies zelf wanneer en waar je kind deelneemt aan een weekend. Dat kan een los weekend zijn of bijvoorbeeld elke drie maanden. Jouw kind komt bij een groepje leeftijdsgenoten, met andere kinderen die eenzelfde belevingswereld hebben. We streven altijd naar een vaste groep met vaste begeleiders, maar dat kunnen we in het geval van flexibele weekendopvang niet altijd 100% garanderen. Ook daar zijn we eerlijk over!

Gecontracteerde gemeenten

Zelfstandig, mét begeleiding.

16+ en toe aan de volgende stap? Dat snappen wij! Bij de vaste weekendopvang op locatie De Eemhof draaien wij een aantal zelfstandige groepen. Deze jongeren zijn zelf verantwoordelijk voor het programma, het eten, het oplossen van conflicten en het netjes houden van het huisje. Een mooie opstart naar meer zelfstandigheid dus! Er is geen begeleider in het huisje, maar uiteraard is de begeleiding wel intensief betrokken. De groep wordt op weg geholpen om alle afspraken goed na te leven. De begeleiding is dus permanent op afstand aanwezig en komt aangekondigd en onaangekondigd op bezoek.

 

FAQ's - over de weekendopvang:

– Wanneer begint het weekend?

Uw kind is welkom vanaf 18:00u. Als u uw kind komt brengen op het park van CenterParcs en u geeft aan dat u voor BeActive komt, kunt u in de meeste gevallen het park oprijden met de auto. Indien anders wordt aangegeven, kunt u uw auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats. De huisjes liggen allemaal op redelijke loopafstand van de parkeerplaats. Bij aankomst krijgen de kinderen dan nog een maaltijd.

– Kan ik mijn kind ook later brengen?

Tijdens de weekenden kunt u bijna alles regelen met de begeleiders. Eerder ophalen, volgende keer later brengen en medicijngebruik zijn enkele voorbeelden. Graag wel even in overleg zodat de desbetreffende begeleider er rekening mee kan houden. U kunt dit telefonisch doorgeven aan ons kantoor in Rotterdam of aan de coördinator op het park.

– Wat is handig om in te pakken?

In het informatieboekje is een hele paklijst opgesteld wat qua kleding handig is om mee te nemen. Neem ook graag zelf handdoeken en beddengoed mee. Verder is het bijvoorbeeld leuk als je een gezelschapsspel meeneemt of jouw favoriete (strip)boeken. Houdt er wel rekening mee, dat spullen kapot kunnen gaan (dus geen waardevolle spullen meenemen) en label eventueel uw bezittingen.

– Hoe laat kan ik mijn kind ophalen?

De weekendopvang eindigt zondagmiddag om 16:00u, de kinderen hebben dan dus nog niet gegeten! Hier is voor gekozen doordat diverse ouders bij ons hebben aangegeven dat zij dit fijn zouden vinden zodat hun kind wat beter kan schakelen van BeActive naar huis toe. En dat zij als gezin nog even samen kunnen eten voor de drukke week weer start.

Geeft dit nog geen antwoord op jouw vraag? Bekijk het informatieboekje!

Weekendopvang agenda.

Weekendopvang Center Parcs Zandvoort

06-10-2023 / 08-10-2023 Bekijk activiteit

Weekendopvang Center Parcs Eemhof

20-10-2023 / 22-10-2023 Bekijk activiteit

Weekendopvang Center Parcs Zandvoort

03-11-2023 / 05-11-2023 Bekijk activiteit

Weekendopvang Center Parcs Eemhof

17-11-2023 / 19-11-2023 Bekijk activiteit

Weekendopvang Center Parcs Zandvoort

01-12-2023 / 03-12-2023 Bekijk activiteit

Weekendopvang Center Parcs Eemhof

12-01-2024 / 14-01-2024 Bekijk activiteit

Weekendopvang Center Parcs Zandvoort

26-01-2024 / 28-01-2024 Bekijk activiteit

Weekendopvang Center Parcs Eemhof

09-02-2024 / 11-02-2024 Bekijk activiteit
Alle activiteiten

Contact met ons opnemen?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We staan voor je klaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.