LEKKER RAVOTTEN. RUST.

ONVERGETELIJKE VAKANTIES!

BeActive vakantieopvang 2022

We hebben voor u een mooi programma samengesteld voor 2022. Te beginnen met de voorjaars- en meivakantie waar u vanaf nu voor kunt aanmelden. Des te sneller u aanmeldt, des te meer kans dat er een plekje vrij is voor uw kind(eren). Veel leesplezier en laat het ons vooral weten als u nog vragen heeft!

Aanmelden voorjaars- en meivakantie

Uw voorkeuren doorgeven

Ook laten we u alvast onze planning zien voor de zomer-, herfst- en kerstvakantie en het december themaweekend. Hiervoor kunt u nog niet aanmelden, maar wel uw voorkeuren doorgeven. Dat helpt ons om tijdig voldoende capaciteit te organiseren en zicht te krijgen op de voorkeuren van ouders en kinderen zodat we daar zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.

Voorkeuren doorgeven zomer-, herfst- en kerstvakantie

Je gaat op vakantie en neemt mee…

…. Jezelf! En de rest van het gezin laat je lekker thuis. Want op onze vakanties ga je lachen met je nieuwe vrienden en vriendinnen! En spelen en chillen. En misschien ook wel een keer ruzie krijgen. Dat kan. Dan lossen we het gewoon samen weer op! Je kunt kiezen uit vakanties op mooie locaties in de natuur of in een huisje op Center Parcs. Hoe dan ook: je gaat genieten!

Kennismaken

Daar doen we het voor!

Elk kind mag en kan zichzelf zijn, natuurlijk! Want anders is het geen vakantie. Al doende leert iedereen. Onze activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van vaardigheden. Leren in een toffe omgeving dus!

Kennismaken

Vakantieopvang agenda.

Voorjaarsvakantieweek De Glind

21-02-2022 / 25-02-2022 Bekijk activiteit

Voorjaarsvakantieweek De Glind

28-02-2022 / 04-03-2022 Bekijk activiteit

Meivakantieweek De Glind

25-04-2022 / 29-04-2022 Bekijk activiteit

Meivakantieweek De Glind

02-05-2022 / 06-05-2022 Bekijk activiteit
Alle activiteiten