Opvang kalender

Vakantie activiteiten

Bij BeActive zijn er tal van activiteiten die je kunt doen. BeActive organiseert namelijk verschillende activiteiten op verschillende populaire vakantieparken. Zo zijn er tal van leuke activiteiten die worden georganiseerd. Zo worden er avontuurlijke sporten beoefend zoals klimmen, mountainbiken en raften. Ook worden er veelal teambuilding activiteiten gedaan. Dit kan bijvoorbeeld een speurtocht zijn, een outdoor game of een andere uitdagende activiteit waarbij je moet samenwerken met andere kinderen. Ook zullen er kampvuuravonden zijn en er zullen ook rustige activiteiten op de planning staan. Belangrijk is wel om te weten dat deze planning nooit vast staat, maar er per dag en per groep gekeken wordt naar de behoeften en interesses.

Zomeractiviteiten autisme

Vakantie bij BeActive wordt gevierd! Samen met andere kinderen met een autisme verwante stoornis, adhd en/of gedragsproblemen wordt het een mooie zomer. Zo hebben we veel avontuurlijke activiteiten Ć©n ga je minimaal 1 keer in de week naar een leuk pretpark. Zo hebben de kinderen de vakantie van hun leven.Ā 

Activiteiten voor jong volwassenen met autisme

Bij BeActive begrijpen we het belang van het organiseren van activiteiten speciaal voor jong volwassenen met autisme. Voor deze bijzondere groep is het vaak moeilijk om aansluiting te vinden bij reguliere activiteiten, waardoor ze geĆÆsoleerd kunnen raken. Daarom is het essentieel om een veilige en inclusieve omgeving te creĆ«ren waar zij zich begrepen en geaccepteerd voelen. Onze activiteiten zijn specifiek ontworpen om de unieke behoeften en interesses van jong volwassenen met autisme te ondersteunen. Door deel te nemen aan onze evenementen kunnen zij sociale vaardigheden ontwikkelen, vriendschappen opbouwen en hun zelfvertrouwen vergroten. Daarnaast bieden onze activiteiten hen een gezonde uitlaatklep om stress te verminderen en hun welzijn te verbeteren.

Activiteiten voor kinderen met autisme

Wij begrijpen dat het vinden van geschikte activiteiten voor kinderen met autisme een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij speciaal ontworpen weekend- en vakantieactiviteiten om hen een buitengewone ervaring te bezorgen. Onze activiteiten zijn zorgvuldig afgestemd op de unieke behoeften en interesses van kinderen met autisme. Hierdoor kunnen zij volledig deelnemen en genieten van een veilige en ondersteunende omgeving. Tegelijkertijd bieden deze activiteiten ouders en verzorgers de geruststelling dat hun kinderen in goede handen zijn. BeActive gelooft in de kracht van inclusie en streven naar het bevorderen van sociale vaardigheden en zelfvertrouwen bij deze kinderen. Onze deskundige begeleiders zorgen ervoor dat alle activiteiten plezierig en leerzaam zijn, waardoor elk kind de kans krijgt om nieuwe vriendschappen te sluiten en te groeien. Samen met BeActive kunnen zowel ouder als kind genieten van kostbare momenten, wetende dat de weekenden en vakanties gevuld zijn met opwindende en geschikte activiteiten. Kom bij ons langs en ontdek hoe we de wereld van plezier openen voor kinderen met autisme!