BeActive Professionals

VACATURE: BEGELEIDER

WEEKEND- EN VAKANTIEOPVANG

Aan de slag als (student) begeleider bij BeActive

Ben jij op zoek naar een leerzame bijbaan waarbij je intensief met jongeren en kinderen werkt op de leukste Center Parcs locaties van Nederland? Dan ben jij bij BeActive aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk op zoek naar student begeleiders die als bijbaan in de zorg voor onze weekendopvang én vakantieopvang.
Kortom: vind jij het leuk om intensief met kinderen te werken, ben je leergierig en op zoek naar een mooie bijverdienste? Dan is dit de (bij)baan voor jou!

BeActive organiseert weekend- en vakantieopvang voor kinderen met een ondersteuningsvraag. De meeste kinderen hebben een vorm van autisme, ADHD, gedragsproblematiek, licht verstandelijke beperking of een combinatie ervan. De kinderen zijn in de leeftijd van 5 t/m 21 jaar. De opvang is bedoeld ter ontlasting van de gezinssituatie en/ of het werken aan o.a. sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en een positief zelfbeeld.

De activiteiten zijn zo veel mogelijk afgestemd op de belevingswereld van kinderen, waarbij wij ernaar streven om kinderen te prikkelen en uit te dagen. Gedurende een activiteit maken wij volop gebruik van de faciliteiten op de locatie. In overleg met de kinderen stel je een programma op. In de weekendopvang werken wij op zowel Center Parcs “De Eemhof” te Zeewolde als “Park Zandvoort” te Zandvoort met professionele afgestudeerde begeleiders (HBO of WO) uit het hele land. Naast afgestudeerde begeleiders vinden wij het belangrijk om studenten (met relevante studierichting) een uitdagende en dynamische leermogelijkheid te bieden. Wegens uitbreiding van het team zijn wij voor de weekendopvang op zoek naar nieuwe begeleiders. Voor de vakantieopvang zoeken wij ook zeker nog mensen.

Wat bieden wij?

 • Leuk en afwisselend werk.
 • Een uitgelezen kans om relevante werkervaring op te doen.
 • Enthousiast team van begeleiders en coördinatoren.
 • Jouw werkplek: de leukste vakantieparken en groepslocaties van Nederland.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Nadat je 4 weekenden of weken meegedraaid hebt, krijg je de mogelijkheid je kennis verder te verdiepen door passende e-learnings te volgen die afgerond worden met een officieel certificaat en interessant zijn voor je CV. Het gaat bijvoorbeeld om de volgende e-learnings:
  o Omgaan met autisme
  o Omgaan met agressie voor helpende
  o Communiceren in de zorg
  o Medicijnkennis
  o Grensoverschrijdend gedrag en kindermishandeling
  o BHV en EHBO

Voor de weekendopvang:

 • Ontvang je als begeleider een vergoeding van minimaal €560,- bruto per weekend, inclusief vakantiegeld.
 • Ontvang je als studentbegeleider vanaf 18 jaar ontvang je een vergoeding van minimaal €280,- bruto per weekend, exclusief vakantiegeld.

Voor de vakantieopvang:

 • Ontvang je als ervaren/ afgestudeerde begeleider een vergoeding vanaf €910,- bruto per week (5 dagen) (afhankelijk van ervaring) inclusief eventuele toeslagen vanuit de kampwerkregeling onder de CAO sociaal werk.
 • Ontvang je als studentbegeleider een vergoeding voor een vakantieweek van 5 dagen, minimaal €398,- bruto exclusief 8% vakantiegeld.

Wat wordt er van je verwacht als (student)begeleider?

 • Een relevante studierichting, bijvoorbeeld ALO, SPH, MWD, Pedagogiek, Social Work, Pabo of een vergelijkbare studierichting (HBO of WO).
 • Afgestudeerd begeleiders hebben die opleiding afgerond, studentbegeleiders volgen deze opleiding nog (vanaf 2e jaars).
 • Je hebt bij voorkeur al enige werkervaring met de doelgroep van BeActive.
 • Als studentbegeleider draai je samen met een collega studentbegeleider een groep van 4 à 5 kinderen/ jongeren of zelfstandig een groep van 2 à 3 kinderen, ondersteund door een vaste coördinator. Als begeleider doe je dit zelfstandig met een groep van 4 à 5 kinderen.
 • Voor de weekendopvang ben je minimaal één weekend in de 4 weken beschikbaar, vanaf vrijdag 17:00 tot zondag 19:00 uur.
 • Voor de vakantieopvang ben je de vijf doordeweekse dagen beschikbaar, het programma varieert.

Voor de kwetsbare doelgroep is het van belang om zoveel mogelijk met vaste begeleiders te werken. De voorkeur gaat daarom uit naar begeleiders die regelmatig én voor een langere termijn inzetbaar zijn.

 

Ben jij enthousiast over deze vacature en voldoe je aan bovenstaande criteria? Reageer dan snel met jouw motivatiebrief en CV.

Solliciteren!