BIJZONDER DORP

19 april 2021

De BeActive locaties aankomende zomer. Vandaag: locatie Jeugddorp De Glind (zo heet het echt)! Dit leuke dorpje is heel bijzonder. Al meer dan honderd jaar is Jeugddorp De Glind geheel gericht op kinderen. Overal in het dorp vind je plekken waar kinderen kunnen spelen en ontdekken: een panna-kooi, sportvelden, een openluchtzwembad, een pirateneiland, kinderboerderij, noem maar op.

In dit bijzondere dorp huurt BeActive gedurende de eerste 3 weken van onze vakantieweken een grote locatie, die we geheel voor onszelf hebben. Hier hebben we volop de ruimte voor leuke activiteiten binnen en buiten.

Voor de wat oudere kinderen (vanaf 13 jaar) is er bovendien een mooi sport- en waterprogramma met bijvoorbeeld een keer surfen, kanoën of suppen op het Veluwemeer (op fietsafstand).

Groot voordeel van locatie de Glind: het echte ‘kampgevoel’ (lekker buiten en actief) maar wel met de mogelijkheid voor een eigen slaapkamer voor de kinderen die dat erg fijn / belangrijk vinden.

We zijn kortom erg blij dat we deze mooie een goed bereikbare locatie aankomende zomerweken kunnen aanbieden.

Geen wachtlijsten! In 7 stappen naar weekendopvang.

19 april 2021

In 7 stappen beschrijven we je hoe je de juiste weekendopvang vindt voor jouw kind.

Even uitblazen

19 april 2021

Moeders (en soms vaders) aan de lijn. Een flink gedeelte van mijn werk is het voeren van telefoongesprekken met moeders die het lastig hebben.