Vacature coördinator

Wie is BeActive?

Wij zijn BeActive. Een jeugdzorgorganisatie maar dan wel een hele bijzondere. Specialist in weekend- en vakantieopvang voor kinderen met een begeleidingsbehoefte. Zij hebben een toptijd en ouders hebben een broodnodige timeout. We groeien als kool en daarom zoeken we een leidinggevende topper. Iemand met stevige ervaring, goed georganiseerd en vooral met een hart voor de kinderen.

Wat doen we?

Niks anders dan weekend- en vakantieopvang voor onze doelgroep, dat maakt ons bijzonder en goed in ons vak. Al meer dan 15 jaar en via contracten met meer dan 70 gemeenten. Meestal op leuke vakantieparken van bijvoorbeeld Center Parcs of op een mooi gelegen groepslocatie. Daar kunnen de kinderen weer even kind zijn en spelenderwijs bouwen aan hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Meestal leuk, soms ook pittig voor onze begeleiders. Zij maken de mooie maar ook lastige momenten mee tijdens een weekend of midweek. Daarmee kunnen dealen, ook als er ingewikkeld gedrag bij komt kijken is wat we van onze begeleiders vragen. Hier kom jij als onze nieuwe coördinator in beeld. Want jij gaat onze begeleiders coachen en aansturen maar komt ook zelf ingrijpen als dat nodig is.

Wat voor werk is het?

Heel erg leuk werk! En betekenisvol bovendien. Je bent minimaal één weekend per maand op locatie aan het werk en ook in de schoolvakanties. Op die locaties ben jij de leidinggevende van de groep begeleiders die het weekend of de week samen draaien. Je bent het aanspreekpunt van de organisatie, lost problemen op, vangt nieuwe mensen op en je neemt het hele weekend allerlei grote en kleinere beslissingen. Hier zit ook een zorginhoudelijke component in, bijvoorbeeld als er een escalatie of een conflict is in een van de groepen.

Je laat je begeleiders zo zelfstandig mogelijk functioneren, waarbij onze studentbegeleiders meer aansturing en hulp nodig hebben dan onze meer ervaren begeleiders. Dit alles vraagt veel van je organisatievermogen, je communicatieve vaardigheden en je mensenkennis.

Naast het werk op locatie ben je doordeweeks bezig met sollicitatiegesprekken en gesprekken met ouders en jeugdhulpverleners. Bijvoorbeeld naar aanleiding van het afgelopen weekend of vanwege een intake voor een nieuwe plaatsing. Maar ook ben je druk met de bezetting, activiteiten en communicatie voor een volgend weekend of een volgende vakantieweek.

Wie zoeken we?

Een echte enthousiasteling, een stevige vakman/ vakvrouw in de jeugdhulpverlening, goed opgeleid incl. SKJ registratie en natuurlijk… een hart voor de kinderen van BeActive. Iemand bovendien die goed georganiseerd is, communicatie sterk, stressbestendig en een goede teamaanvoerder die alle teamleden laat stralen en oog heeft voor talent maar ook voor ontwikkelpunten.

Belangrijk ook dat je ‘nee’ kunt zeggen, grenzen kunt stellen en kunt werken in het kader van een gecertificeerde jeugdzorginstelling als BeActive, met soms onvermijdelijke procedures. Verder werk je vaak als anderen vrij zijn, namelijk in weekenden en schoolvakanties maar daar staat veel vrijheid en flexibiliteit in je doordeweekse werk tegenover.

Wat bieden we?

Een leuke, uitdagende en betekenisvolle baan. In overleg voor 24 tot 36 uur per week. Een goed salaris conform CAO Social Work, veel vrijheid en flexibiliteit. Werken op de leukste vakantieparken van Nederland. Een enthousiast team op kantoor en op locatie. Aansluiten bij een gedreven club die nog meer ouders en kinderen wil helpen en dus wil groeien met behoud van kwaliteit.

Wij willen je graag leren kennen! Benader ons via 036-5305217, info@123beactive.nl of solliciteer gemakkelijk via onderstaande knop!

Solliciteren!